HTML

Nép Oldali Párt

Egy új párt, amely a becsületes, magyar állampolgárok valódi érdekeit hivatott védeni. Egyszóval, a magyar nép szakszervezete.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Itt az idő

2008.05.16. 19:10 NOP

Itt az ideje a rendszerváltás 18. évében, hogy végre elkezdődjön egy olyan politizálás, amely méltó  Magyarországhoz, a magyar emberekhez. Ezt azonban nehéz elképzelni az eddigi parlamenti pártjainkkal. Miért kellene elhinnünk, hogy ezentúl minden más lesz, ha rájuk szavazunk? Sokszor eljátszották már a bizalmunkat. Sőt a pénzünket, nemzeti vagyonunkat és lassan az országunkat is.

A jelentős politikai változás reményében alakult meg a Nép Oldali Párt (www.nepoldalipart.hu), amelynek alapítói is bérből, nyugdíjból tengődő egyszerű kisemberek. Akik Gyurcsánnyal ellentétben valóban értik, hogy milyen hajnalban kelni, több műszakban dolgozni és ezért havi 60 ezret kapni.

Az ilyen emberek józan, paraszti eszére és tisztességére van szüksége ma Magyarországnak. 

Mert ma, a dolgozó embereknek nem nagyon jut pénz. A nagy pénzeket ellopják fent, a becsületes ember javait pedig amikor dolgozni megy. Mindenki jól él, csak az nem, aki a hátán hordja az ország terheit, a becsületes ember.

A Nép Oldali Párt a becsületes, magyar állampolgárok valódi érdekeit hivatott képviselni és védeni.

A célja, hogy emberközpontú, igazságos és becsületes országot építsen fel.

Nagyon nehéz fába vágták a fejszét több okból is:
Nincs pénzük reklámra.
A nagy pártok és a tőke ellenük dolgozik.
Az állampolgárok is az új pártot támadják a régiek bűneiért.

Ez bebizonyosodott már több alkalommal is, amikor hírt adott magáról a világhálón. A leggyakrabban ilyen véleményeket kaptak:

"Elég párt van már, minek még egy? A végén már semmi nem marad nekünk!"

"Új pártok, új botrányok, új átverések, megyek hányni!"

És így tovább...

Úgy támadják őket, hogy törekvéseik megismerésére sem veszik a fáradtságot. Nem nézték meg honlapjukat. Pont azok támadják őket, akik érdekében megalakultak, akikért szélmalomharcot vívnak. Olyanok rágalmazzák őket, akik még egy tisztességes vélemény megfogalmazására is lusták, nemhogy másokért, az országért megkísérelnének valamit tenni. A régi pártok bűneit olvassák az ő fejükre. Többek között azt is, hogy sok a párt. Lehet. De egy fagyizóban probléma-e az, hogy mondjuk nagy a választék? Ha van 100 féle fagylalt az nem lehet gond, hiszen mi, vásárlók csak azokért fizetünk, amelyeket megveszünk. Az nem a fagyis hibája, ha az emberek mindig ugyanabból a kettő-háromból választanak, amelyek nem éppen a legjobbak, csak sokat reklámozzák öket. De a fagyievő nép konok:
"Lehet, hogy pocsék ez a fagyi, és baromi drága, de nem választok legközelebb sem mást! Biztos, a többi is ilyen rossz!"

Furcsa ez a gondolkodásmód a fagyizóban, ugye? Akkor miért ez uralkodik ma Magyarországon ha politikáról van szó?

NOP

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása